Vi är mister york

Vi är burgarnördar som snickrar ihop containrar till kök. Bakom rök och os flippas street food-burgare med ordentlig stekyta och modiga smaker.

Vi använder oss endast av de bästa råvarorna. Allt kött vi serverar är gårdsmärkt från landets bästa gårdar. Enligt oss finns det inga genvägar att gå. Genom att använda sig av det bästa köttet, det fluffigaste brödet, den krämigaste osten och de hemgjorda, något hemliga, såserna skapar vi vår egna stil på burgare. Självklart har vi även ett brett vegetariskt utbud.

Den höga kvaliteten är något som genomsyrar hela vår företagskultur. Alla som arbetar inom vår verksamhet ska veta varför de går till jobbet varje morgon och hur de är med och bidrar. Det är personalen och kulturen som gör det möjligt för Mister York att leverera burgare och personlig service i världsklass, varje dag.

Dunderburgare3

Vår historia

En hemmasnickrad food truck och ett brinnande intresse hos två grabbar att hitta den bästa burgaren var startskottet för Mister York. Mitt i pandemin ökade trycket på take-away, arbetslösheten steg och Gustav Haglund tillsammans med Gustav Larsson bestämde sig för att gå sin egen väg.

Food trucken studsade fram över Kalmars gator strax före lunch. Kön var lång redan före öppning. En overklig känsla. Efter första veckan hade det byggts upp en familj av stammisar som besökte food trucken flera gånger i veckan.

Idag har konceptet förändrats; burgarna har utvecklats, medarbetare och kunder har blivit fler. Kvarstår gör kärleken till maten, de som dagligen besöker oss och hantverket bakom den perfekta street food burgaren. Här samlas människor med samma kärlek till burgare som vi. Nörd som icke nörd, har du en gång ätit hos oss så gillar vi dig - och vi tror att du gillar oss.

Vi nöjer oss inte med att bli bland de bästa i vår region utan vi ska sätta Mister York på kartan för övriga delar av världen.

teaser

Bli en del av mister york

Var med på vår expansion. Vi söker nu flera nya medarbete med olika tjänster till teamet.

På Mister York så rekryterar vi utifrån personlighet och potential och inte endast utifrån tidigare erfarenheter. Vi erbjuder er full utbildning på plats. Tveka inte på att höra av dig!

Jobba med oss